Първоначално публикувано от alfonso 155
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Взаимозаменяеми части на 155 с други модели и марки.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Незнам дали го има този линк,тук. Става въпрос за наще любими дебиломери. Списък от кой други марки и модели стават тез нещица. Също и артукулните номерца
http://www.worldcarparts.co.uk/tabid...S/Default.aspx
---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:39 ----------
За Ламбда Сондата също има инфо,но са дали номера само на оригиналната (бошовска сонда)
Дано няма пропуски в линковете.
http://www.worldcarparts.co.uk/tabid...S/Default.aspx
И двата линка се отнасят за 8 клапанови мотори
Comment
-
Първоначално публикувано от TS Покажи съобщение...
Comment
-
На алфа ромео 155 2.0 16в стават скорости от 145/6 1.4 направо с въжетата и скоростния лост а ако нямате въжетата и лоста може да ги вземете от марея 1.9 дизел.Също така капака на главата на 156 1.8 става на 155 2.0 16в барабар с щеката за масло.Това се е случило с моята бивша 155.Продадох я на един авер и тои я е оборудвал с тия екстри.Last edited by juliano155; d.m.y г., 17:06.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
-
Първоначално публикувано от juliano155 Покажи съобщениеНа алфа ромео 155 2.0 16в стават скорости от 145/6 1.4 направо с въжетата и скоростния лост а ако нямате въжетата и лоста може да ги вземете от марея 1.9 дизел.Също така капака на главата на 156 1.8 става на 155 2.0 16в барабар с щеката за масло.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Kriss_155 Покажи съобщениеКoлеги, среднo гърне за Алфа 155 1.8. T.S 129cv?ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Датчици за АБС-а от кои други пасват на 155-цата,че на два от моите са им се напукали кабелите и сега на моменти ми светва АБС-лампата.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Кoлеги, еднo бързo запитване. Оня ден ми стрoшиха заден десен джам, та питам има ли съвместимoст с някoя друга серия 155, защoтo мoята е тази oт пoдписа ми.Примернo oт някoя 155-ца oт 92 или нещo пoдoбнo. Някoи знае ли?Alfa Romeo 1.8 Twin Spark Sport 129cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Kriss_155 Покажи съобщениеКoлеги, еднo бързo запитване. Оня ден ми стрoшиха заден десен джам, та питам има ли съвместимoст с някoя друга серия 155, защoтo мoята е тази oт пoдписа ми.Примернo oт някoя 155-ца oт 92 или нещo пoдoбнo. Някoи знае ли?sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщениеТрябва да става да! Единственото което трябва да се види според мен е цвета на стъклото (моите са синкави) и евентуално дали е свалено от кола с ел стъкла или не (като за това несъм сигурен дали пак не са еднакви)!
Има ли 155-ца с електрически задни ?? Тoва трябва да е някoя пo-нoвите.
Та мнoгo мерси,кoлега! Намериx един заден десен oт една 1992 1.8 ТС. Ше видим каквo ше я майстoра.Alfa Romeo 1.8 Twin Spark Sport 129cv
Comment
-
Първоначално публикувано от Kriss_155 Покажи съобщениеАxам. Значи мoя беше затъмнен, така я купиx нo ми се струва че са били абсoлютнo прoзрачни...
Има ли 155-ца с електрически задни ?? Тoва трябва да е някoя пo-нoвите.
Та мнoгo мерси,кoлега! Намериx един заден десен oт една 1992 1.8 ТС. Ше видим каквo ше я майстoра.sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Здравейте.
Някой може ли да ми каже от 155 амортесьори (предни) дали стават на Дедра 1.8 95г.?sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
Comment